INGREDIENTI PER 4 PERSONE
12 pomodorini "datterino"
6 olive verdi
6 olive nere
PER LE SALSE
1 uovo
50 cc di olio
un pizzico di sale
un cucchiaino di estratto di pomodoro
un cucchiaino di cognac
5 foglie di basilico
1 spicchio di aglio
1 limone
PREPARAZIONE:
Lessate le uova di quaglia e sgusciatele. Mentre cuociono preparate le salse: partite con una Maionese secondo la ricetta di base, dividetela in due parti. con una parte preparate la salsa cocktail unite l'altra al basico e all'aglio che avrete tritato insieme. Montate gli spiedini alternando gli ingredienti e infilateli in mezzo limone, facendo attenzione a bilanciare il peso in modo che sia stabile. Montate il piatto con le ciotoline di salsa, decoratelo come vi piace e servite
RECIPE TRANSLATED INTO ENGLISH :
INGREDIENTS FOR 4 PEOPLE
12 quail eggs
12 cherry tomatoes "plum"
6 green olives
6 black olives
FOR THE SAUCE
1 egg
50 cc of oil
a pinch of salt
a teaspoon of tomato extract
a teaspoon of cognac
5 basil leaves
1 clove of garlic
1 lemon
PREPARATION:
Boil the quail eggs and shell them. While baking prepare the sauce: Mayonnaise games with a second basic recipe, divide it into two parts. with a part of the prepared cocktail sauce add the other to the basic and garlic that you have crushed together. Assemble the skewers, alternating the ingredients and insert them in half a lemon, being careful to balance the weight so that it is stable. Assemble the dish with small bowls of sauce, decorate it as you like and serve
PREPARAZIONE:
Lessate le uova di quaglia e sgusciatele. Mentre cuociono preparate le salse: partite con una Maionese secondo la ricetta di base, dividetela in due parti. con una parte preparate la salsa cocktail unite l'altra al basico e all'aglio che avrete tritato insieme. Montate gli spiedini alternando gli ingredienti e infilateli in mezzo limone, facendo attenzione a bilanciare il peso in modo che sia stabile. Montate il piatto con le ciotoline di salsa, decoratelo come vi piace e servite
RECIPE TRANSLATED INTO ENGLISH :
INGREDIENTS FOR 4 PEOPLE
12 quail eggs
12 cherry tomatoes "plum"
6 green olives
6 black olives
FOR THE SAUCE
1 egg
50 cc of oil
a pinch of salt
a teaspoon of tomato extract
a teaspoon of cognac
5 basil leaves
1 clove of garlic
1 lemon
PREPARATION:
Boil the quail eggs and shell them. While baking prepare the sauce: Mayonnaise games with a second basic recipe, divide it into two parts. with a part of the prepared cocktail sauce add the other to the basic and garlic that you have crushed together. Assemble the skewers, alternating the ingredients and insert them in half a lemon, being careful to balance the weight so that it is stable. Assemble the dish with small bowls of sauce, decorate it as you like and serve
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